Brazilian Black Belt

 

Posts in Category: Personal Training Program

Jiu Jitsu is growing in Istanbul, Turkey. Watch this class 

Felipe Costa, during a seminar in BRASA Turkey, streamed live one of his classes. Watch  it live in this video, it was the first time he ever did that:

Seminar met Felipe Costa van 27/9 - 2/10 in de Sportoase te Leuven 

Seminar met Felipe Costa van 27/9 - 2/10 in de Sportoase te Leuven.

Deelnameprijs = 50 euro voor de ganse week of 15 euro per les. Voor meer info kan je mailen naar wim_deputter@hotmail.com of een bericht sturen

http://www.brasateam.be/

 


 


Felipe Costa teaching Jiu Jitsu in Belgium 

Felipe Costa komt vanaf 26 september tot 1 oktober 2011 naar België om te les te geven bij Brasa Belgium (Exit BJJ Leuven).

Felipe Costa is Black Belt in Braziliaans Jiu-Jitsu, is meervoudig wereldkampioen en behoort tot de meest technische BJJ-vechters ter wereld. Hij woont in Rio de Janeiro, maar is erg vaak ‘op reis’, aangezien hij een graag geziene gast is in vechtclubs over de hele wereld.

Bij Brasa Belgium kennen we Felipe erg goed; hij komt al sinds jaren in Leuven en Antwerpen om training te geven bij Exit BJJ (nu Brasa). Hij staat trouwens ook voor het uitreiken van gradaties in onze club.

We kunnen alleen maar aanraden om er bij te zijn. Felipe is niet alleen een super vechter, maar bovenal ook een zeer goede lesgever. Zowel beginners als (heel) gevorderden zullen bijzonder aan hun trekken komen.

We zullen daarom elke dag BJJ trainen tijdens de laatste week van september. Don’t miss out!
De trainingen zijn trouwens ook open voor niet-clubleden; voor meer info mail gerust.

Page 11 of 22 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>
https://brazilianblackbelt.com/Blog/ViewCategory.aspx?cat=12&pageid=5&mid=4&pagenumber=11